MM-Meditation!

En kväll att mötas i ljus och kärlek!
Vi mediterar tillsammans till kanaliserade, frekvenshöjande meditationer, guidade samt i bland musik. Nu när vi klivit in i en ny era så fokuserar vi denna kväll på att integrera oss med 2020. Vi frigör vår personliga universella kraft så vi kan stå stadigare och centrerad i vår egen visdomsenergi.
Vi möter glädje och sorg hand i hand. Frekvenserna närmar sig varandra och i bland är det tom. svårt att urskilja på vad som är vad.
När vi kliver in i vårt multidimensionella medvetande så är det som att allt smälter samman och blir ett. Härifrån skapar vi/du din egen verklighet.

Datum; 14/5

Nytt för denna termin är att Du är anmäld och säkrat din plats när du swishat 250 kr till 0760525330. Du som har klippkort anmäler dig till Helene info@energikanalen.se eller tel 063-518684 senast 2 dagar innan som meditationen är kl:15:00

Hjärtligt Välkommen // Helene Jonsson – meditationsledare sedan 1998
Assistent; Anna Bergström – Vacker hos Anna.

MM-Meditationskonceptet finns som öppna kvällar, endagskurser, helgkurser samt veckokurser. Är du intresserad av att vi kommer till din ort. Kontakta Helene

Är en personligt och andligt utvecklande meditationsform.  Meditationerna återkopplar dig till din själ, ditt eget inre universum. MM-meditation är djupt transformerande och mycket läkande.

En reaktion till “MM-Meditation!”

  1. En kommentarsförfattare Svara

    Hej, Det här är en kommentar.
    Gå till sidan för kommentarer i adminpanelen för att komma igång med moderering, redigering och borttagning av kommentarer.
    Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *