STARCODE HEALING OCH KODERNA

DEN SHAMANSKA KODEN – Healing genom familjeträdet

Det som gör StarCode healingen unik är att den färdas genom olika koder i kroppens energisystem. En av dessa koder är kopplad till relationen med förfäderna bakåt i tiden. Det gör att StarCode healing arbetar på att frigöra obalanser och sorg som kommer från flera generationer bakåt i familjeträdet. Det som ibland kallas för ”släktkarma”. StarCode healing kan även öppna upp kontakten med kreativa gåvor och talanger i släktträdet. Denna kod kallas för Shamankoden och precis som i det shamanska arbetet, arbetar den med att skapa hälsa balans och frid 7 generationer bakåt i tiden och 7 generationer framåt i tiden.

DEN INTERGALAKTISKA KODEN – Healing genom tid & rum

Den intergalaktiska koden rör sig genom tiden. Det gör att StarCode healing inte bara arbetar på det som finns här och nu, utan även det som har skett eller sker i tidigare eller parallella liv. Det är inget som varken den som ger eller tar emot StarCode healing behöver tänka på, livsenergin söker sig till det område som behöver balanseras. Men det innebär att om en kronisk huvudvärk har sitt ursprung i en gammal krigsskada från 1200-talet, då är det dit som energin söker sig för att balansera upp.

DEN SOLARA KODEN -Din relation till världen

Den Solara koden arbetar på kontakten med jorden och platsen där man befinner sig. Det kan göra att man efter StarCode healing trivs bättre på platsen där man bor eller att man hittar en annan plats att bo på. Personer som upplever störningar och obalanser i sitt hem kan uppleva en större harmoni och ett bättre beskydd av StarCode healing. Det upplever ett bättre samspel med miljön runtomkring, eller får kraft och energi att ändra den miljö som de befinner sig i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *