Back

Lär genom passion - lev med mening

Vi vill ge dig kurser och resor som är enkla och spännande att följa. Vårt genomgående tema är en fördjupad kontakt med dig själv. Ju mer vi har gått in inåt ju mer fascinerade blir vi över hur kraftfulla vi är.
Nu vill vi dela med oss av den kunskap vi har samlat och bär med oss.

Vilka är vi?

Helene Jonsson och Maria Alvstjärne

Helene Jonsson

Maria Alvstjärne

Driver Energikanalen sedan 15 år tillbaka med behandlinger som Livscoachning, Sanjoterapi, Healing, andlig vägledning och cellminnesterapi.
Seende sedan barnsben som har utvecklats till ett finstämt instrument under åren.

Reikimaster
StarCodeHealer 6e graden
Livscoach certifierad

Mitt hjärta brinner för att stötta människor på deras resa mot personlig utveckling och framgång, samtidigt som de upplever harmoni och glädje längs vägen. Med min breda erfarenhet och utbildning inom områden som mindfulness, massage, Tapping (EMT), stresshantering och Motiverande Samtal (MI), samt min långa erfarenhet av att arbeta med personer som kämpar med svår psykisk ohälsa och trauman, kan jag erbjuda stöd från flera olika perspektiv för att hjälpa dig nå dina mål.

Efter att ha ägnat fyra år åt studier inom shamanism och magi är jag även Prästinna i Alven Inner Rings. Genom att kombinera mina kunskaper och erfarenheter från olika områden strävar jag efter att skräddarsy en väg framåt som är unik för varje individ och passar just dig på bästa möjliga sätt. Mitt mål är att hjälpa fler människor att uppnå en mer harmonisk och framför allt glädjefylld tillvaro.

Your heart knows the way. Run in that direction.

Rumi